Published On: lun, feb. 3rd, 2014

PÂNĂ-N SFERTURI

nichiduta.ro

Sorana-CarsteaSorana Cîrstea s-a oprit în sferturile de finală ale turneului WTA de la Pattaya City, Thailanda, dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari.
Sorana Cîrstea, semi-finalistă la precedentele două ediţii, a fost învinsă de Karolina Pliskova din Cehia, numărul 66 mondial, cu 6-1, 6-7(3), 0-6. După un prim set foarte bun, în care a cedat doar trei puncte pe propriul serviciu, târgovişteanca a beneficiat de două mingi de meci la 5-4 în actul secund, însă cehoaica le-a anulat cu serviciul. Din acel moment, românca a mai reuşit să câştige doar un game, şi acela cu mari emoţii, după două mingi de break salvate. Ea a strâns doar patru puncte în primele patru game-uri ale decisivului şi, pe cât de bine a început meciul, pe atăt de rău l-a terminat.
Turneul de la Pattaya City este primul din acest an la care Sorana a reuşit să treacă de primul tur. Ea a început sezonul cu trei înfrângeri consecutive.
Săptămâna viitoare, Cîrstea va juca în Cupa Federaţiilor, România urmând să întâlnească, la Budapesta, Marea Britanie, Ungaria, Letonia. Din lotul României mai fac parte Simona Halep, Monica Niculescu şi Irina Begu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro