Până la 200.000 Euro, granturi nerambursabile pentru afaceri non-agricole la sate

Potrivit AFIR, Submăsura 6.4 -„Sprijin pentru investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole” ar urma să fie lansată în a doua jumătate a acestui an, cu un buget de 100 de milioane de euro.
Sprijinul public nerambursabil ar urma să fie de maxim 200.000 de euro pentru un proiect, cu intensitate de 70% sau de 90%, fără niveluri intermediare.
Astfel, beneficiarul va trebui să asigure restul de 10%, respective 30% din cheltuielile eligibile, plus cheltuielile neeligibile în totalitate.
Din primele informații în legătură cu criteriile de selecție, vor fi favorizate afacerile direct productive. ĩn situația în care, în planul de afaceri, vor fi înglobate și acțiuni de protecție a mediului, se obține punctaj suplimentar consistent.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CU MARCO DULCA (CHINDIA) TITULAR, NAȚIONALA OLIMPICĂ DE FOTBAL A RATAT CALIFICAREA ÎN SFERTURI

Reprezentativa României a remizat, miercuri, la Sapporo, scor 0-0, cu selecționata Noii Zeelande, în ultima etapă a grupei B de la turneul olimpic de fotbal din Japonia.Dacă ar fi învins, tricolorii s-ar fi calificat în sferturile de finală.România: 12. Aioani – 15. Chindriș (16. Deaconu ’78), 6. Ghiță, 17. R. […]