PĂCAT DE GOLUL LUI TIMOFTE… FCM Târgovişte – Atletic Bradu 1-3 (1-1)

Mihai ROŞOIU

fcmStadion: Şotânga
Spectatori: 200
Au marcat: Timofte (min.40) – Cîrstea (19,59), Jenaru (57)
FCM: Bica – Goran (Lungeanu), Anghel, Coman (cpt.), Cernea (Leţu) – Enescu, Gâldău (Mândru), Timofte, Daia – Dragnea, Popa.
Antrenor: Constantin
Diaconu
Atletic: Olteanu -Şerban, Velianu, Păun, Căldăraru (Puiu) – Jenaru, Murineanu, Nicolescu (A.Tănase), Ruţă – Cimpoiaş (Rădescu), Cîrstea
Antrenor: Alexandru Popovici
Arbitri: lonuţ Smeu (Brăila) – Cătălin Tincu (Brăila), Paul Dimancea (Constanţa)
Observatori: lspas Cojocaru, Bogdan Rădulescu (ambii Bucureşti) Municipal nu a reuşit să producă surpriza etapei a lV-a, deşi a avut momente în care putea tranşa favorabil duelul, de vineri seara, în compania noului lider al seriei a Vl-a. Târgoviştenii au început modest partida cu Bradu, argeşenii fiind cei care au controlat ostilităţile în primele 10 minute. Ridurile ofensive ale oaspeţilor s-au purtat cu predilecţe pe banda lor stângă, acolo unde Căldăraru şi Ruţă l-au depăşit în mod constant pe Goran, jucătorul de la Breaza venit la FCM în urmă cu 10 zile. Cîrstea a dat primul semnal de alarmă, irosind o şansă bună de a deschide scorul, şi tot el avea să marcheze la o fază cel puţin controversată. Atacantul Atleticului a introdus mingea în poarta lui Bica, deşi Cernea se afla de secunde bune întins pe gazon, după ce fusese faultat de un argeşean. Deşi faza impunea oprirea meciului, centralul Smeu a închis ochii şi i-a lăsat pe argeşeni să continue acţiunea ofensivă, care s-a soldat cu golul lui Cîrstea din 5 metri.
Golul a turnat şi mai mult plumb în picioarele echipei lui Costel Diaconu, care a scăpat ca prin urechile acului de o nouă lovitură, mingea sărind cu noroc din bară în braţele lui Bica. Municipal a început să strângă rândurile, spre finalul primei părţi. Mijlocaşii gazdelor au apărut mai mult în preajma careului, iar la o fază prelungită de atac, Timofte trage un şut fabulos de la 18 metri, care a scuturat plasa porţii lui Olteanu. Era minutul 40, şi Municipalul, pe val. Doar norocul i-a scăpat pe argeşeni de primirea unui nou gol până la finalul primei reprize, care ar fi cântărit enorm în stabilirea câştigătoarei.
După odihnă, FCM a început entuziasmant. lntrat la pauză în locul lui Goran, Lungeanu a scăpat singur cu Olteanu, dar şutul în forţă al micuţului mijlocaş târgoviştean a fost respins de goalkeeper-ul oaspeţilor. A fost ratarea care parcă i-a trezit pe argeşeni şi i-a descumpănit total pe dâm-boviţeni. Jucătorii lui Alexandru Popovici au mai profitat de o lipsă de reacţie a centralului brăilean, care nu a oprit jocul la o fază în care doi dintre jucători s-au lovit cap în cap, iar Jenaru a reuşit o acţiune individuală superbă şi a marcat pentru 1-2. Nici 3 minute nu s-au scurs de la reuşita mijlocaşului argeşean, şi Cîrstea a pus capăt definitiv speranţelor dâmboviţene, reluând în poarta goală o centrare de pe partea stângă a lui Murineanu.
La 1-3, târgoviştenii au avut o nouă şansă de a reveni în joc, dar şutul aceluiaşi Timofte a lovit transversala şi, până la sfârşit, nimic nu s-a mai întâmplat. Eşec dureros pentru roş-albaştri, care trebuie să recupereze din terenul pierdut în următoarea deplasare, cu FC Zagon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Acţiunea "Vatra" dă rezultate în Dâmboviţa

Poliţiştii dâmboviţeni au depistat peste 12 tone de cereale, 500 de kilograme făină şi 9.820 de produse de panificaţie deţinute şi comercializate fără documente legale. În perioada 14-19 septembrie, poliţiştii dâmboviţeni au efectuat verificări în cadrul a 56 de societăţi comerciale şi persoane din domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării […]