Orice faptă bună aduce bucurie!

În ajunul Paştelui, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au venit în sprijinul unor persoane aflate în două centre sociale, de pe raza municipiului Târ-govişte, cu gânduri bune, dar şi cu alimente, dulciuri, jucării şi produse de curăţenie.
Bunurile au fost achiziţionate prin efortul financiar comun al poliţiştilor dâmboviţeni care au ţinut să fie mai aproape şi să vină în sprijinul celor încercaţi de greutăţi.
Astfel, pe lângă activităţile zilnice desfăşurate pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, poliţiştii au mers, cu inima deschisă, să aducă puţină lumină şi bucurie în sufletele celor peste 40 de bătrâni şi copii din cele două unităţi de asistenţă socială.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vă urează tuturor ca Lumina Sfintei Învieri să vă aducă bucurie, speranţă şi linişte în suflet! Paşte Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Centrul Social Răcari, focar de COVID-19

De luni, 13 aprilie 2020, oraşul Răcari a intrat în lupta cu COVID-19. Duminică, 12 aprilie a fost confirmat primul caz de COVID-19 în Colacu, fiind vorba despre un bărbat. La o zi după, în satul Ghimpaţi, a fost confirmat cel de-al doilea caz COVID-19,la o bătrână imobilizată la pat.Nicio […]