ORDINUL MINISTERIAL PENTRU ACTIVITĂŢILE SPORTIVE A FOST PUBLICAT

Mihai ROŞOIU

A fost publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 872, Ordinul comun MTS şi MS pentru aprobarea Regulamentelor privind condiţiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive, a practicării sporturilor individuale în aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber, pentru reluarea activităţii de nataţie în bazinele acoperite şi în aer liber din România, în vederea desfăşurării activităţilor sportive în spaţii închise, respectiv desfăşurării activităţilor de pregătire fizică în săli de fitness şi aerobic. Ordinul comun MTS şi MS nr. 1219/1634/2020 este semnat de miniştrii lonuţ Stroe şi Nelu Tătaru.
Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministrul Sănătăţii au remis un nou Ordin comun pentru aprobarea Regulamentelor privind condiţiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive, a practicării sporturilor individuale în aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber, pentru reluarea activităţii de nataţie în bazinele acoperite şi în aer liber din România, în vederea desfăşurării activităţilor sportive în spaţii închise, respectiv desfăşurării activităţilor de pregătire fizică în săli de fitness şi aerobic. Ordinul comun a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial, Partea I, Nr. 872 şi poate fi consultat aici: ORDIN MTS-MS.
Acesta conţine 6 anexe iar cele care vizează în mod direct şi jocul de baschet sunt:
Anexa 1 – Regulament privind condiţiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive
Anexa 3 – Regulament privind condiţiile necesar a fi respectate pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber Anexa 5 – Regulament privind condiţiile necesar a fi respectate în vederea desfăşurării activităţilor sportive în spaţii închise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

EXAMEN PENTRU ANTRENORII DE BASCHET

Departamentul Tehnic din cadrul Federaţiei Române de Baschet vă informează că organizează examenul teoretic pentru obţinerea licenţei A în data de 30.09.2020, ora 10:00, la sediul FRB (B.dul Basarabia, nr. 37-39, sector 2).Examenul teoretic este organizat cu respectarea tuturor nomelor impuse de autorităţi referitoare la răspândirea virusului COVID-19 (participanţii vor […]