Published On: joi, iul. 20th, 2017

Oraşul Găeşti este în sărbătoare

nichiduta.ro
Share This
Tags

Timp de patru zile oraşul Găeşti îmbracă haine de sărbătoare. Se împlinesc şi 519 ani de atestare documentară a oraşului Găeşti.
Casa de Cultură a oraşului Găeşti a fost miercuri, 19 iulie, gazda sedinţei festive dedicată Zilelor oraşului Găeşti. Cu această ocazie au fost premiate 28 de cupluri care sărbătoresc 50 de ani, respectiv 60 de ani de căsătorie şi un găeştean care împlineşte 100 de ani. Vârstnicii au primit din partea edilului flori şi un ajutor material. Un sobor de preoţi a oficiat o slujbă religioasă. Edilul Gheorghe Grigore şi viceprimarul Ion Untărescu au fost gazdele evenimentului. „Vă mulţumesc tuturor pentru prezenţă. Ultimii doi ani au însemnat pentru Găeşti schimbări rapide şi de substanţă, transformând oraşul într-unul dinamic, prosper. Avem o platformă industrială solidă. |in să le mulţumesc tuturor investitorilor şi agenţilor economici care contribuie la dezvoltarea oraşului. Administraţia locală pe care o conduc tratează cu seriozitate toate problemele oraşului”, a declarat primarul oraşului Găeşti, Gheorghe Grigore.
Nu au lipsit invitaţii de la judeţ. Vicepreşedintele CJ, Claudia Gilia le-a transmis tuturor celor prezenţi în sală, un gând ales: „Sunt plină de emoţie şi bucurie că mă aflu astăzi, la sărbătoarea oraşului Găeşti. Faptul că sunteţi atât de mulţi în sală înseamnă că vă pasă, că sunteţi adevăraţi cetăţeni ai unui oraş foarte important în judeţul nostru. Felicit cuplurile care astăzi, sărbătoresc o frumoasă vârstă de a fi împreună. Sunteţi un exemplu pentru noi… Tuturor cetăţenilor oraşului Găeşti le spun la mulţi ani şi sănătate. În calitate de vicepreşedinte al CJ vă asigur de tot sprijinul în derularea proiectelor importante pentru oraşul Găeşti.”
Şi primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa a avut un mesaj pentru găeşteni.
„Gheorghe Grigore, este un coleg primar dar şi de partid pentru care am un respect deosebit… 519 ani de atestare documentară a oraşului Găeşti, 28 de cupluri care sărbătoresc 50 de ani, respectiv 60 de ani de căsătorie, un joc de cuvinte, de cifre care ne dau de gândit. Mă înclin în faţa dumneavoastră, vă doresc multă sănătate, bucurie, fericire şi să fiţi în continuare alături de primarul dumneavoastră. La mulţi ani Găeşti, la mulţi ani găeşteni!.”
La eveniment au mai fost prezenţi: deputatul PSD, Corneliu Ştefan, fostul deputat Iulian Vladu, consilierii locali ai oraşului Găeşti, consilieri judeţeni ai PSD şi ai PNL, o mare parte din conducerea PNL Dâmboviţa.
Circulaţia pe DN 7 în zona centrală a oraşului va fi închisă între 20 iulie (ora 17.30) – 21 iulie (ora 2.00), urmare a manifestărilor publice prilejuite de ziua localităţii, circulaţia fiind deviată pe străzile secundare. Pe scena amplasată în faţa Parcului Central va avea loc un spectacol grandios susţinut de artişti renumiţi, dar şi un splendid foc de artificii.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro