Published On: lun, nov. 27th, 2017

Oraşul Fieni se pregăteşte pentru 1 Decembrie

nichiduta.ro

Oraşul Fieni începe să îmbrace haine de sărbătoare. Mai este doar o lună până la Crăciun, iar pregătirile sunt în toi.Data de 1 Decembrie este una dintre cele mai importante sărbători pentru întreaga Românie. Ca şi anul trecut, administraţia de la Fieni, condusă de primarul Iulian Tătulescu şi viceprimarul Gheorghe Secăreanu, a pregătit multe surprize de 1 Decembrie. La Fieni, manifestarile festive organizate cu acest prilej, sunt deosebite. Vor avea loc depuneri de coroane la cele trei monumente, slujba religioasă, ediţtia a II-a a Concursului culinar „Polonicul de aur”, ocazie cu care publicul participant la evenimentul din Parcul Central va degusta preparatele din fasole cu ciolan, expoziţie etnografică şi, nu în ultimul rând, un spectacol folcloric sustinut de artisti consacrati. „Fiii Enei – dulceţuri şi delicatese” va onora invitaţia cu un stand cu produse culinare tradiţionale româneşti. Pe 1 decembrie, în Parcul Central se va aprinde şi iluminatul festiv de Crăciun.
Primaria Fieni, a anunţat că va da startul Sărbătorilor de iarnă, joi, 1 decembrie, în Parcul Central de unde se va aprinde şi iluminatul festiv de Crăciun.
Începând cu ora 18.00 la Centrul de cultura Mihail Lupescu va fi prezentat un spectacol omagial de către Fundaţia Alfa şi Corul Allegrino al Şcolii Gimnaziale Diaconu Coresi .
Primăria Fieni a primit cu titlu gratuit Bradul de Crăciun care deja se împodobeşte în Parcul Central, precum şi brăduţii necesari unităţilor şcolare şi de cultură, din partea SC FORESTIERA
MOROENI.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro