Opt studenţi de la Academia de Poliţie „Alexandru loan Cuza” Bucureşti fac stagiul de practică la Jandarmeria Dâmboviţa

Viitorii ofiţeri vor desfăşura perioada de practică până pe 6 martie a.c., la structuri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa.
După ce vor urma un program de acomodare, aceştia vor fi repartizaţi la structurile de intervenţie şi ordine publică, fiind planificaţi în misiuni de asigurare a unui climat normal de ordine şi siguranţă civică pentru cetăţenii judeţului, dar şi la

structurile de pază şi protecţie instituţională urmând să desfăşoare misiuni de asigurare a ordinii interioare necesare desfăşurării în condiţii de normalitate a activităţii la obiectivele aflate în competenţa inspectoratului.
Tinerii vor avea posibilitatea să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională pe întreaga perioadă a stagiului de practică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Razie în tot judeţul Dâmboviţa

În cursul nopţii de 8 spre 9 februarie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Damboviţa au organizat o razie pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Astfel, au fost controlate 856 de autovehicule şi au fost legitimate 987 de persoane. De […]