OPERAŢIUNI PE CĂILE FERATE

In perioada 19 – 20 ianuarie 2021, poliţiştii de la transporturi au desfăşurat activităţi în cadrul acţiunii „RAIL ACTION DAY-Active Shield”, organizată la nivel european, sub egida RAILPOL.Poliţiştii au acţionat pentru siguranţa călătoriilor cu trenul şi a transporturilor feroviare, precum şi pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică în trenuri şi staţiile de cale ferată.Astfel, au efectuat verificări în 333 de staţii de cale ferată şi 465 de trenuri de călători.De asemenea, poliţiştii au legitimat 1.428 de persoane şi au controlat 89 de bagaje.Pe parcursul activităţilor, au fost aplicate 309 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 45.425 de lei, fiind constate şi 4 infracţiuni (furt-2, însuşirea bunului găsit-1 şi deţinere de substanţe interzise-1). O persoană a fost reţinută.
Poliţia Română, prin Direcţia de Poliţie Transporturi, a fost afiliată, în anul 2007, la organizaţia profesională RAILPOL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Medicii recomandă prudenţă, este perioada în care se înmulţesc cazurile de viroze respiratorii

După temperaturi geroase, de minus 10-15 grade, s-au înregistrat şi 13 grade la prânz. Medicii avertizează: schimbările bruşte de temperatură sunt periculoase pentru organism. Atât copiii cât şi adulţii au profitat de vremea frumoasă, chiar dacă recunosc că aşa o vreme nu e normală în plină iarnă.Temperaturile ridicate sunt datorate […]