OFSD Târgovişte şi OFSD Giurgiu au făcut schimb de experienţă

OFSD Târgovişte a fost gazda unei delegaţii de la structura similară din Giurgiu a PSD. Delegaţia condusă de deputatul Elena Dinu, preşedinte OFSD Giurgiu, s-a întâlnit cu reprezentante ale OFSD Târgovişte. Au fost şi invitate de la centru, Maria Lazăr, secretarul OFSD şi Manuela Catrina, preşedinte Organizaţia de Femei din Bucureşti a PSD . Oficiile de gazdă au fost făcute de către deputatul Carmen Holban, preşedintele OFSD Târgovişte şi deputatul Claudia Gilia , preşedintele OFSD Dâmboviţa. Acţiunea are ca scop, schimbul de experienţă şi bune practici, cunoaşterea culturii, istoriei şi tradiţiilor, a specificului local din diverse regiuni ale ţării dar şi strângerea legăturilor de prietenie şi colaborare dintre femeile social democrate din toată ţara.
Deputatul Carmen Holban, preşedintele OFSD Târgovişte îşi doreşte ca acest tip de manifestări să se permanetizeze, pentru a strânge legăturile politice, dar şi umane cu colegele social-démocrate din ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Comisia specială parlamentară urmăreşte să îmbunătăţească legislaţia în domeniul Justiţiei

Deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia este membru în Comisia specială parlamentară pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul justiţiei care şi-a reluat activitatea, de mai bine de două săptămâni. Parlamentarul Claudia Gilia a făcut câteva precizări, strict legate de activitatea acestei comisii. În cadrul Comisiei speciale au avut […]