Published On: mar, apr. 10th, 2018

OFSD Dâmboviţa a oferit clipe de neuitat copiilor din Centrul de zi de la Gâeşti

nichiduta.ro

Iepuraşul de la OFSD Dâmboviţa a venit la cei 20 de copiii din Centrul de zi de la Gâeşti. Această vizită a iepuraşului social-democrat a devenit tradiţie. Copiii au avut parte de o supriză plăcută. În Joia Mare, iepuraşul de la OFSD Dâmboviţa le-a adus un zâmbet pe faţă celor 20 de copii de la Centrul de Zi Găeşti. Pe chipul acestor copii am putut citi bucurie dar şi unele suferinţe pe care le trăiesc din cauza mediului familial dar cu toate acestea sunt foarte talentaţi şi din mâinile lor ies adevărate opere şi aceste lucruri sunt posibile şi cu un real sprijin al personalului din centru, care reprezintă o a doua familie a lor. Iepuraşul social-democrat a venit încărcat cu daruri la aceşti copii inimoşi.
Deputatul Claudia Gilia, preşedintele OFSD Dâmboviţa şi Georgeta Dincă, preşedintele OFSD Găeşti, cunosc foarte bine aceşti copii şi nevoile lor şi asta pentru că trec foarte des pe la centru.
Prezentă la acţiune a fost şi doamna deputat Carmen Holban care a rămas plăcut impresionată de obiectele şi picturile pe care le fac aceşti copii inimoşi.
Activităţii iniţiată de doamna preşedinte OFSD Dâmboviţa, deputat Claudia Gilia, s-a alăturat şi o Asociaţie care promovează cultura şi educaţia. Preşedintele Asociaţiei”Smart Books „Ion Anghele, după această vizită la centru, şi-a făcut o promisiune personal, şi anume să revină ori de căte ori este nevoie pentru copii din Centrul de zi de la Găeşti. Cuvintele de ordine ale acestei zile au fost: culori, bucurie şi multe mulţumiri.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro