Oficial PRISĂCARU PLEACĂ DE LA CSM TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

Al doilea lider al clubului finanţat de primărie a câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Complexului de Nataţie Târgovişte.
Nici măcar doi ani nu a rezistat Ciprian Prisăcaru în fruntea Clubului Sportiv Municiopal Târgovişte, club care în scurtul său mandat a înregistrat unele dintre cele mai slabe rezulte din istorie. Cu Prisăcaru la timonă, CSM nu a izbutit nicio medalie cu cele două echipe importante (volei şi baschet) în sezonul 2017-2018. Mai mult, tot în mandatul său, multipla campionaă a României de baschet feminin s-a înscris în Liga I, al doilea eşalon valoric naţional.
Ciprian Prisăcaru va fi noul director al Complexului de Nataţie, post ocupat până deunăzi de Eugen Pătraşcu, un cunoscut activist al PSD, aşa cum este şi Prisăcaru, fost membru PD, PDL şi PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Noua achiziţie a Municipalului face senzaţie la echipa naţională de 3x3 ANCUŢA STOENESCU JOACĂ PERFECT LA 38 DE ANI

Selecţionata feminină de baschet 3×3 a României a făcut legea în faza grupelor din cadrul turneului găzduit în week-end de Constanţa, contând pentru calificările la FIBA 3×3 Europe Cup 2018. Deşi aveau calificarea în buzunare graţie faptului că România este ţara organizatoare a turneului final, FIBA 3×3 Europe Cup 2018 […]