OFERTĂ PENTRU GĂEŞTEANUL FLORIN TĂNASE

Mihai ROŞOIU

Florin Tănase a avut un început de sezon foarte bun, iar „decarul” FCSB-ului nu duce lipsă de oferte, dar o propunere venită din Olanda a fost considerată de Gigi Becali ridicolă.
Florin Tănase este la mare căutare în această pauză competiţională, iar atacantul fostei vicecampioane a României nu duce lipsă de oferte.
Deşi Gigi Becali crede că atacantul său valorează câteva milioane de euro, nu aceiaşi părere o au oficialii unei echipe din Eredivisie.
Conform Sport.ro, Gigi Becali a primit în luna decembrie a anului 2020 o ofertă concretă pentru Florin Tănase, dar latifundiarul din Pipera a rămas şocat când a aflat ce sumă erau dispuşi să ofere olandezii.
Pentru Florin Tănase există interes concret din Olanda, iar Gigi Becali a primit în decembrie o propunere de transfer în valoare de 200.000 de euro. Totodată, clubul din Eredivisie dorea să îi cedeze latifundiarului din Pipera un procent de 30% dintr-un viitor transfer al decarului, dar propunerea olandezilor a fost considerată ridicolă de afacerist.
ProSport a dezvăluit pe finalul anului 2020 că Gigi Becali a fost refuzat de Florin Tănase în două rânduri. Latifundiarul din Pipera i-a propus „decarului” în luna octombrie mărirea salariului la 20.000 de euro şi prelungirea contractului, iar apoi a urcat în decembrie la 30.000 de euro pe lună, dar internaţionalul român l-a refuzat deoarece îşi doreşte să prindă un transfer în străinătate.
În vârstă de 26 de ani, Florin Tănase a ajuns la FCSB în luna august a anului 2016 şi a adunat în tricoul formaţiei roş-albastre 166 de meciuri, a dat 47 de goluri şi a oferit 31 de pase decisive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

UNDE POATE JUCA SORANA CÎRSTEA ÎN 2G21

WTA a dat publicităţii, marţi, un calendar provizoriu, până la turneul de la Wimbledon, care va avea loc în luna iulie.„Programul actual reflectă un calendar tradiţional al WTA Tour pentru majoritatea sezonului după mijlocul lunii martie, cu câteva modificări cauzate de pandemia COVID-19. Turneul BNP Paribas Open (Indian Wells) nu […]