OCTAVIAN POPESCU A FOST CRITICAT DUR DUPĂ EURO 2021

Mihai ROŞOIU

Octavian Popescu, atacantul în vârstă de 18 ani al lui FCSB, originar din Nucet, a jucat un sfert de oră în România U21 -Germania U21, scor 0-0, şi a devenit subiect de „ceartă” în direct la TV.
România U21 şi Germania U21 s-au întâlnit în cea de-a treia etapă a grupelor Campionatului European de tineret şi au remizat, scor 0-0, dar tricolorii au ratat calificarea, după ce Olanda U21 sa impus în faţa Ungariei U21 cu scorul de 6-1.
La finalul partidei, jurnalistul Decebal Rădulescu a avut un discurs dur la adresa lui Octavian Popescu, în direct la Digi Sport, dând de înţeles că îl consideră supraevaluat pe jucătorul de la FCSB. Ilie Dumitrescu, unul dintre susţinătorii tânărului fotbalist, a sărit rapid în apărarea acestuia, despre care a spus că va ajunge sus în cariera de fotbalist.
Iată dialogul dintre cei doi:
Decebal Rădulescu: Vrei pe Popescu 100 de milioane… Ai văzut că era ca o râmă? Acolo trebuia să îmi arate mie că era sculă, ca Drăguşin!
Ilie Dumitrescu: O să vezi unde o să ajungă Octavian Popescu!
Decebal Rădulescu: O să vedem, o să ajungă undeva. Dar asta e valoarea.
Ilie Dumitrescu: La un moment dat, trebuie să fim şi realişti. Cine e unul dintre cei mai buni de la FCSB? Moruţan? N-a facut diferenţa în seara asta!
” 2 meciuri din 3 a jucat Octavian Popescu pentru România U21 la Campionatul European din Ungaria.
” 700 de mii de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt.
” Un gol în 22 de meciuri jucate a înscris Octavian Popescu pentru FCSB, în actuala ediţie a Ligii 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

HRAMUL PAROHIEI BUNA VESTIRE DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIŞTE - 2021

Numeroşi credincioşi din Municipiul Târgovişte au luat parte joi, 25 martie 2021, la hramul Parohiei Buna Vestire din Municipiul Târgovişte, în cadrul căruia Sfânta Liturghie a fost săvârşită de către Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, însoţit de un sobor de preoţi si diaconi.Cu această ocazie, a hirotonit întru diacon […]