Ocniţa: Extinderea reţelei de gaze naturale, un proiect major pentru comunitate

Programul de extindere a reţelei de gaze în comuna Ocniţa, reprezintă o prioritate pe agenda de lucru a edilului Eduard Barcău. La nivelul comunei Ocniţa, administraţia locală condusă de edilul Eduard Barcău a întocmit un proiect ce vizează extindere reţea de distribuţie gaze naturale în comuna Ocniţa. Proiectul se află în faza de licitaţie publică privind servicii de proiectare la faza P.T. + D.E.+ C.S.+ D.T.A.C. + D.A.A, servicii de asistenţă tehnică din partea proiectantului, servicii de verificare tehnică a proiectului, şi execuţia de lucrări pentru „Extindere reţea de distribuţie gaze naturale în comuna Ocniţa”. Până se urmează procedurile legale, primarul Eduard Barcău nu stă pe

loc, ci face tot ce îi stă în putere pentru a răspunde nevoilor din comunitate. Astfel, din buget local s-a realizat deja reţea de gaze pe strada Florilor din Ocniţa. Peste 50 de familii vor beneficia de această investiţie deja realizată.
Primarul Eduard Barcău le transmite concetăţenilor să aibă răbdare, pentru că, la final, când toate proiectele şi toate lucrările se vor finaliza, Ocniţa va arăta ca o comună europeană.
Lucrurile bune se vor întâmpla şi cetăţenii trebuie să aibă răbdare şi să înţeleagă disconfortul care va fi la un moment dat, pentru că, în final, totul va fi în interesul comunităţii din Ocniţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Termosistem modern la sediul primăriei din Voineşti

Când rostim proverbul „Omul sfinţeşte locul” ne referim la acei oameni în urma cărora se vede ceva. De multe ori acestora li se mai şi neagă valoarea tocmai pentru că insistenţa cu care aceştia se remarcă doar făcând fapte şi lucruri pe placul societăţii, fără să dorească să fie priviţi […]