Obiectivele de investiţii din zona fostei unităţi militare din zona Gării Târgovişte Sud, inspectate în teren

La sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa a avut loc o întâlnire de lucru a tuturor factorilor implicaţi în realizarea obiectivelor de investiţii din zona fostei unităţi militare din zona Gării Târgovişte Sud, în special a lucrărilor de realizare a DJ 720E şi a lucrărilor la Centrul Comercial tip Mall.
În deschiderea şedinţei, la care au participat reprezentanţii executantului, proiectantului şi dirigintele de şantier pentru DJ 720E, reprezentanţii SDEE Târgovişte şi ai antreprenorului general al Complexului Comercial, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alin Manole, a subliniat importanţa economică şi socială a acestor investiţii şi a solicitat executantului obiectivului „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgovişte Sud – Centura Municipiului Târgovişte” reluarea în cel mai scurt timp a lucrărilor şi asigurarea corespunzătoare a accesului cu utilaje şi materiale de construcţii pe şantierul viitorului centru comercial. Totodată, reprezentantul societăţii care asigură relocarea, în subteran, a liniilor electrice de 110 KV, pentru a permite realizarea Centrului Comercial tip Mall, a precizat că lucrările sunt în stadii avansate de execuţie, urmând ca, în perioada următoare, noua linie să fie racordată la staţia electrică din zona UPET.
Reamintim faptul că investiţia „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgovişte Sud -Centura Municipiului Târgovişte” are valoarea de 9.020.025,22 lei şi este finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL)._
Întâlnirea de la sediul Consiliul Judeţean Dâmboviţa a continuat cu o vizită pe amplasamentul obiectivelor de investiţii, la care au participat Alin Manole -vicepreşedintele CJD, Vasile Dinu – directorul General al Direcţiei Generale Infrastructură Locală, Cătălin Rădulescu -viceprimarul Municipiului Târgovişte, precum şi reprezentanţii societăţilor implicate în derularea lucrărilor mai sus amintite.
Cu această ocazie, s-au verificat stadiile de execuţie la relocarea liniilor electrice de 110 KV, precum şi condiţiile de continuare şi finalizare a acestor activităţi, fără afectarea lucrărilor deja finalizate la obiectivul „Realizare reţea de alimentare cu apă şi canalizare în zona Drum de legătură DJ 720E Gara Târgovişte Sud – Centura Municipiului Târgovişte” şi parţial la DJ 720E, proiectantul recomandând efectuarea unor măsurători şi determinări specifice, în acelaşi timp cu etapizarea execuţiei lucrărilor – rest de executat, respectându-se documentaţiile tehnico-economice.
Atât constructorul DJ 720E, cât şi reprezentanţii P.K. Grizzly SRL antreprenorul Complexului Comercial tip Mall au asigurat autorităţile publice locale de respectarea termenelor de execuţie asumate prin contracte şi, totodată, de colaborarea permanentă cu toţi factorii implicaţi, astfel încât obiectivele să fie puse în funcţiune în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Solidaritatea Sanitară acuză guvernul că ia cu o mână din ce a dat cu cealaltă

„Federaţia „Solidaritatea Sanitară” atrage atenţia public că legea salarizării (incluzând modificările operate de Guvern prin OUG 114/2018) pune în pericol posibilitatea de asigurare a continuităţii asistenţei medicale. Semnalul cel mai vizibil al acestui pericol îl constituie protestele spontane ale salariaţilor care se desfăşoară în această perioadă în diferite spitale din […]