Published On: joi, aug. 8th, 2019

Obiective pe termen scurt privind întărirea siguranţei cetăţenilor

nichiduta.ro

A avut loc o şedinţă operativă a vicepremierului pentru implementarea parteneri-atelor strategice ale României, ministrul afacerilor interne, interimar, Mihai-Viorel FIFOR cu inspectorii şefi din teritoriu.
Ministrul afacerilor interne a fixat o serie de obiective pe termen scurt care privesc întărirea siguranţei cetăţenilor. Astfel, în perioada imediat următoare, vor continua acţiunile pe linia transportului ilicit de persoane, activităţi începute săptămâna trecută şi ale căror rezultate încep să apară.
Va fi sporită prezenţa în stradă a poliţiştilor şi jandarmilor prin creşterea numărului de patrule mixte, se vor intensifica acţiunile preventive desfăşurate de Agenţia Naţională Antidrog şi Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane şi se vor lua măsuri de fluidizare a traficului în punctele de trecere a frontierei.
De asemenea, ministrul Mihai-Viorel FIFOR a solicitat inspectorilor şefi să se implice mai mult în misiunile din această perioadă şi să dispună măsuri ferme faţă de orice încălcare a conduitei profesionale a propriilor angajaţi.
În acest sens, în maxim o săptămână, fiecare inspector şef va prezenta o evaluare a activităţii inspectoratului judeţean pe care îl conduce, aceasta urmând a face obiectul analizei imediate de la nivel central.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro