Obiectiv modest, lot modest, cantonament modest! Chindia se joacă de-a pregătirea la propriul stadion

Mihai ROŞOIU

chindiaDintr-o echipă cu ceva pretenţii în liga a III-a, Chindia a intrat, din această vară, în rândul echipelor care se identifică, întru totul cu eşalonul în care evoluează. Mai exact, roş-albaştrii au încetat să se mai numere printre formaţiile cu pretenţii ale eşalonului, dovadă ultimele întâmplări petrecute la clubul din strada Justiţiei.
Chindia se va pregăti în această vară prin coclaurile din jurul Târgoviştei după ce în ultimii ani au avut măcar un cantonament civilizat pe sezon. De la terenurile din Antalya, sau condiţiile excelente ale cantonamentelor de la Peştera sau Săcele, formaţia dâmboviţeană se va antrena pe terenurile din Răzvad şi Aninoasa, acolo unde îşi va încărca bateriile cu praful de e tobele maşinilor din zonă.
În cel mai important cantonament al anului au ajuns 24 de jucători: Sebastian Omuţ, Iosif Cristică, Alexandru Bicher, Marian Aioani, Dragoş Pătru, Cornel Dinu, Marian Vătavu, Denis Ispas, Bogdan Dinu, Ionuţ Stoica, Alexandru Oprea, Cosmin Anton, Augustin Voinea, Adrian Grigore, Florin Lungu, Răzvan Dobre, Laurenţiu Blas, Vlăduţ Parghel, Alexandru Neacşu, Vicenţiu Ghinea, Cristian Cherchez, Alin Roman, Ştefan Săndulescu şi Alin Nisipeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

George Preda s-a acoperit de medalii

De trei ori a urcat pe podiumul Campionatelor Naţionale de Atletism sportivul pregătit de Nicolae Guţoiu Indiferent de forma în care se află, George Preda rămâne cel mai important atlet al judeţului, iar acest statut neoficial s-a confirmat şi după ultima ediţie a Campionatelor Naţionale de Atletism disputate în week-end-ul […]