Obiecte de colecţie din afara graniţelor, găsite la un bărbat din Cândeşti Un bărbat de 37 de ani, cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infractiunii de tăinuire, faptă prevăzută de art. 270 din Codul Penal.
Poliţiştii au descins la domiciliul unui bărbat de 37 de ani, din Dragodăneşti, bănuit de comiterea faptei.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat tablouri de colecţie, bijuterii, băuturi alcoolice, un aparat de fotografiat cu o vechime de peste 80 de ani, un generator, veselă, scule electrice, o minge de crichet de colecţie, 8 detectoare de metal, 10 binocluri de colecţie, 10 laptopuri, un aparat de sudură, o vioară şi patru arme de vânătoare.
Totodată, din cercetări a reieşit că bunurile ar proveni din comiterea unor fapte de furt de pe teritoriul Belgiei şi al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.
Valoarea prejudiciului creat se ridică la aproximativ 30.000 de euro.
Activităţile de cercetare au fost desfăşurate în colaborare cu autorităţile din Belgia şi Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Încep ample lucrări de modernizare şi extindere a reţelei de apă şi canalizare la Crevedia

Veşti bune pentru locuitorii comunei dâmboiviţene Crevedia. S-a semnat contractul de execuţie lucrări de modernizare şi extindere a infrastructurii de apă şi canalizare în comuna Crevedia.Evenimentul a avut loc joi, 18 iunie 2020, la sediul Centrului Zonal RAJA din Buftea.Primarul comunei Crevedia, Florin Petre a fost prezent la semnarea contractului […]