Oaspeţi de seamă onorează „Tudoriţa”

cristian stanSâmbătă va fi sărbătoare mare în Cartierul Matei Voievod. Comunitatea bulgărească sărbătoreşte Paştele Cailor sau Tudoriţa, manifestare unică în ţară.
La reuşita evenimentului şi-au dat mâna Primăria Târgovişte, Consiliul Judeţean, prin Centrul Judeţean de Cultură şi Asociaţia ZAEDNO a bulgarilor din Târgovişte. Programul a fost prezentat de Vasile Costache, preşedintele asociaţiei, prezent la conferinţa de presă organizată cu acest prilej, alături de primarul interimar Cristian Stan şi Ionuţ Lăţcaie, directorul Centrului de Cultură.
Manifestările încep sâmbătă, la ora 10.00, la Căminul Cultural Matei Voievod, unde sunt aşteptaţi oaspeţi din Bulgaria dar şi ambasadorul Republicii Bulgare la Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C.M. Târgovişte Trei nume noi în distribuţia "Tunarilor"

Mâine, de la ora 13:00, la Şotânga, F.C.M. Târgovişte va disputa încă un meci amical. Adversară îi va fi Săgeata Gura Ocniţei (locul întâi în Promoţie Sud). Meciul cu Avicola Crevedia a fost anulat. „Tunarii” târgovişteni au continuat antrenamentele complexe în care au fost atinşi toţi factorii: fizic, tactic, tehnic. […]