Oana Vlăducă, deputat Pro România, acuză USR de rea-credinţă şi „abordări publice superficiale”

„Devine aproape insuportabilă filosofia actualei puteri de a „rezolva” lucrurile. În esenţă, se reduce la: Dacă tot suntem incompetenţi în a face lucruri (mai) bune, le desfiinţăm pe cele existente.
„Guvernul-foarfecă” pare susţinut de tot felul de „partide-foarfecă”. Ei nu construiesc, ei dărâmă. Ei nu cresc alocaţii, ei le blochează. Ei nu dezvoltă instituţii esenţiale, ei le desfiinţează”, declară deputatul Pro România Oana Vlăducă.
qîntr-o declaraţie de presă, aceasta a mai arătat că, „aşa a apărut în spaţiul public ideea USR privind desfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse (ANES). Fără nicio noimă, fără niciun argument care să mimeze, măcar, buna-credinţă.

USR vrea desfiinţarea instituţiei, dar nu înţelege câtă nevoie este, în România, de politici publice EFICIENTE pentru combaterea violenţei domestice şi stereotipurilor de gen. USR vrea desfiinţarea instituţiei, dar nu ne spune câte femei mor anual din cauza violenţei fizice şi/sau sexuale. USR vrea desfiinţarea instituţiei, dar nu înţelege indecenţa şi consecinţele unei abordări publice atât de superficiale.
Dacă ANES are o problemă de eficienţă, de funcţionare, atunci putem să încercăm îndreptarea ei. Dar, aşa, cu „foarfeca”, n-o să construim niciodată nimic. E un soi de concurs al deciziilor proaste pe care Dreapta politică din România le impun în ultima perioadă. Şi n-au trecut decât 2 luni.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

30 de posturi pentru studenţii care doresc să lucreze în Germania pe perioada verii Dosarele se depun la AJOFM

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicaţiilor în programul destinat studenţilor care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni). Pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care […]