Published On: mie, iul. 3rd, 2013

O VARĂ DE POVESTE

nichiduta.ro

o vara de povestePentru că prima ediţie, ce s-a desfăşurat anul trecut, a avut un success nebănuit din partea copiilor, tabăra de creaţie „O vară de poveste”, ediţia a Il-a, se va desfăşura şi anul acesta, în perioada 8-12 iulie 2013.
Tabăra se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani, care vor fi instruiţi în următoarele meşteşuguri populare româneşti: olărit, pictură icoane pe lemn şi pe sticlă, confecţionare de păpuşi din linguri de lemn.
Programul se va desfăşura zilnic în perioada 8-12 iulie 2013, în intervalul orar 09:00-11:00. Atelierele vor fi organizate la sediul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa. Taxa de participare este de 10 lei/pers./atelier, iar numărul maxim admis de elevi/atelier este de 20. Înscrierile se fac în perioada 1-5 iulie la adresa de e-mail office@cjcd.ro.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro