O poveste de dragoste s-a încheiat tragic la Buciumeni

O bătrână în vârstă de 80 de ani a fost reţinută de poliţişti, luni seară, fiind principala suspetă într-un caz de posibil omor. Un bărbat în vârstă de 77 de ani, fără suflare a fost descoperit în curtea femeii de 80 de ani. Primele informaţii arată că femeia l-ar fi împins pe bărbat pe scările casei, iar căzătura i-a fost fatală. Bătrâna neagă în faţa anchetatorilor cele întâmplate, deşi chiar ea a fost la soţia victimei şi a anunţat-o ce a făcut. Totul s-a întâmplat în comuna dâmboviţeană Buciumeni.
Din informaţiile pe care le deţinem se pare că între bătrâna de 80 de ani şi bărbatul de 77 exista o relaţie încă din tinereţile celor doi, chiar dacă fiecare avea familie. Se presupune că femeia l-ar fi împins pe scări, după ce bărbatul s-a dus la locuinţa femeii, şi i-a făcut avansuri. După ce l-a împins pe scări, bătrâna l-ar fi lovit şi cu un băţ în cap de câteva ori. Bărbatul s-a lovit puternic la cap şi a murit. Când şi-a dat seama ce a făcut, femeia sa dus la soţia lui pe care a anunţat-o că i-a omorât bărbatul.
Cazul a intrat în atenţia procurorilor care vor stabili cum s-a întâmplat totul. Bătrâna ar putea fi acuzată de leziuni cauzatoare de moarte şi riscă închisoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Judeţul Damboviţa participa şi votează DA la Referendum

Toţi românii cu drept de vot sunt aşteptaţi, la sfârşitul săptămânii, la referendumul de modificare a Constituţiei României pentru redefinirea familiei. Referendumul pentru familie, care se va desfăşura pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 -21.00, are la bază iniţiativă cetăţenească demarată de Coaliţia pentru Familie, prima de după […]