Published On: sâm, feb. 2nd, 2013

O NOUĂ VICTORIE LA PATTAYA

nichiduta.ro

Sorana-CarsteaCea mai bine clasată jucătoare română în ierarhia jucătoarelor de tenis, Sorana Cîrstea (nr. 30 WTA), a obţinut a cincea victorie din opt partide disputate în acest an. În turul doi al turneului de Pattaya (Thailanda), ea a învins-o cu scorul de 6-0, 7-6 (7/3), după o oră şi 20 de minute, pe aus-tralianca de origine rusă Anastasia Rodionova.
În sferturile de finală de la Pattaya, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Anastasija Sevastova (Letonia), jucătoare venită din calificări şi locul 183 WTA, care a trecut, cu scorul de 7-6 (7/4), 4-6, 6-2, de Heather Watson (Marea Britanie), a opta favorită a competiţiei şi poziţia 40 în clasamentul mondial.
Pentru calificarea în sferturile de finală, Cîrstea va primi 70 de puncte WTA şi un cec în valoare de 5.800 de dolari.
Anul trecut, Sorana Cîrstea a ajuns până în semifinalele turneului de la Pattaya, ea fiind învinsă atunci în trei seturi de jucătoarea rusă Maria Kirilenko.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro