O nouă interpelare adresată Ministrului Sănătăţii privind nivelul final de ierarhizare a Maternităţii Târgovişte

Autorităţile de la nivel central ce se ocupă de Sănătate, se pare că tratează cu superficialitate nenumăratele demersuri ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi Maternităţii Târgovişte dar şi ale deputatului Carmen Holban, de a obţine o avansarea în grad, adică de la maternitate de grad 2 la maternitate de grad 3 şi de a primi finanţări mai mari de la Ministerul Sănătăţii.
Cu toate că maternitatea este de grad doi, din anul 2015 şi până în prezent, niciun nou-născut cu patologii grave nu a fost transferat către o altă unitate spitalicească superioară din ţară şi asta pentru că Maternitatea Târgovişte oferă servicii de înaltă calitate la standard de maternitate de grad 3, ceea ce şi pune problema transformării acestei maternităţi într-una de grad trei.
În prezent, maternitatea a solicitat ridicarea în grad, dar Ministerul Sănătăţii nu a luat, încă, nicio măsură, însă conducerea spitalului, autorităţile judeţene şi deputatul Carmen Holban nu se dau bătuţi şi promit că în cele din urmă această problemă va fi rezolvată în mod favorabil pentru unitatea spitalicească târgovişteană.
Deputatul PSD Dâmboviţa, Carmen Holban a adresat, luni, 20 noiembrie 2017, o nouă interpelare Ministrului Sănătăţii, solicitându-i un răspuns clar privind nivelul final de ierarhizare a Maternităţii Târgovişte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pensionarii liberali şi-au ales noua structura de conducere

Sâmbătă a avut loc Comitetul de Coordonare Judeţean al Organizaţiei Pensionarilor şi Persoanelor de Vârsta a lll-a Filiala Dâmboviţa pentru alegerea noului Birou Politic Judeţean al OPV3 Dâmboviţa. La eveniment au participat 168 de pensionari şi persoane vârstnice din judeţul Dâmboviţa, cărora li s-au alăturat Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa, […]