Published On: lun, iul. 16th, 2018

O nouă etapă pentru dâmboviţeanca dintre buturile naţionalei ANDREEA PĂRĂLUŢĂ RĂMÂNE ÎN PRIMERA DIVISION, DAR NU LA ATLETICO MADRID

nichiduta.ro

Andreea Părăluţă, portarul echipei feminine de fotbal a României, şi unul dintre cei mai buni goalkepeeri din lume, va evolua în continuare în Primera Division.
După doi ani petrecuţi la Atletico Madrid, timp în care şi-a trecut în CV două titluri de campioană a Spaniei, Andreea, 23 de ani, s-a transferat la Levante, locul 8 sezonul trecut.
Românca a semnat un angajament valabil două sezoane. „La Atletico Madrid am trăit unele dintre cele mai frumoase momente ale carierei mele, dar a venit momentul să fac o schimbare. Poate părea un pas înapoi faptul că am dat Atletico pe Levante! Eu consider însă că e un pas înainte, în primul rând pentru că voi avea mult mai multe şanse să apăr la noua mea echipă decât am avut la Atletico. Contează foarte mult să apăr, să am meciuri în picioare, pentru echipă, pentru prima reprezentativă”, a spus portarul ehipei naţionale a României.
Transferul Andreei vine în contextul în care Levante îşi doreşte să contruiască o echipă competitivă, care să se bată cu marile echipe din campionatul spaniol. „Rămân într-un campionat puternic, aşa cum e cel al Spaniei. Apoi, noul proiect al celor de la Levante e unul foarte ambiţios. Levante vrea ca din sezonul viitor să se bată cu Atletico Madrid şi cu Barcelona. Au avut loc multe transformări la club într-o perioadă destul de scurtă, ca o dovadă a faptului că oamenii chiar vor să pună în practică planurile lor. Am găsit condiţii bune la Levante. Cred că am făcut cea mai bună alegere. Nu am venit singură de la Atletico. Alături de mine s-a mai transferat şi apărătorul stânga Marta Corredera, jucătoare de echipă naţională a Spaniei. Sunt sigură că prezenţa sa mă va ajuta să mă adaptez mult mai repede”, a declarat Andreea Părăluţă pentru site-ul federaţiei de fotbal.
Crescută de CSŞ Târgovişte, Andreea Părăluţă a mai evoluat, înainte de a pleca în Spania, la ASA Târgu Mureş, formaţie în tricoul căreia a cucerit Cupa României în 2016.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro