O nouă activitate în cadrul proiectului „Dincolo de aparenţe”

Structura de prevenire a criminalităţii a organizat o întâlnire în mediul online, împreună cu persoane private de libertate aflate în custodia Penitenciarului Găeşti şi a Penitenciarului Ploieşti, şi alături de elevi de la Liceul „Voievodul Mircea” din Târgovişte.
Astfel, elevii au avut posibilitatea de a discuta cu persoanele în cauză despre consecinţele juridice şi sociale care pot apărea prin adoptarea unui comportament antisocial, fiind îndemnaţi să respecte legea şi să îşi realizeze visurile prin muncă şi perseverenţă.
De asemenea, poliţiştii le-au atras atenţia elevilor cu privire la consecinţele negative pe care le poate avea un anturaj nepotrivit şi au discutat despre riscurile la care se expun prin încălcarea regulilor.
Activitatea s-a înscris în cadrul proiectului „Dincolo de aparenţe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un auto s-a răsturnat în afara părţii carosabile

Pompierii au intervenit pentru a asigura zona la un accident rutier produs la limita dintre localităţile Moreni şi Filipeştii de Pădure.La locul evenimentului, salvatorii de la Detaşamentul Moreni s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de ambulanţă SMURD.În urma accidentului rutier, în care […]