Published On: joi, sept. 14th, 2017

O mamă şi-a snopit în bătaie bebeluşul

nichiduta.ro

Când vine pe lume un copil, priorităţile se schimbă, totul se conturează în culorile bucuriei aduse de prichindel. Însă nu şi în cazul pe care îl prezentăm. Un copil de numai două luni, a fost snopit în bătaie de propria mamă, pentru că nu se opera din plâns. Cel care l-a scăpat de la moarte pe copil a fost chiar concubinul mamei, care a sunat după ajutor la Ambulanţă.
Bebeluşul a fost transportat iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi de aici, medicii au decis să-l trimită la un spital din Bucureşti. Micuţul a fost internat, sâmbătă, 9 septembrie, la spital, în stare gravă, după ce a fost bătut de mama sa. Femeia se pare că le-a declarat anchetatorilor că şi-a bătut copilul deoarece acesta nu se mai oprea din plâns. În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că bebeluşul necesită între 55 şi 70 de zile de îngrijiri de specialitate. Poliţiştii dâmboviţeni, specializaţi în investigaţii criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au reţinut pentru 24 de ore pe tânăra, din Băleni, bănuită de tentativă de omor, ulterior au prezentat-o Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile: „La data de 11 septembrie a.c., poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au reţinut pentru 24 de ore o tânără, din Băleni, bănuită de tentativă de omor. Astăzi, 12 septembrie, cea în cauză a fost prezentată Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În sarcina acesteia s-a reţinut că, în seara zilei de 09 septembrie, şi-ar fi agresat copilul minor. Victima a fost transportată la spital, iar în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că aceasta necesită între 55 şi 70 de zile de îngrijiri de specialitate.”, se arată în comunicatul de la IPJ Dâmboviţa. Tânara mamă este cercetată pentru tentativă de omor.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro