Published On: lun, dec. 9th, 2019

O lume de poveste la clasa a lll-a, Şcoala Corneşti

nichiduta.ro

Primul Moş cu tolba plină este Moş Nicolae, despre care se spune că, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, vine la geamuri, vede copiii care dorm şi dacă sunt cuminţi, le lasă dulciuri şi alte daruri în ghetuţe. Moş Nicolae nu se arată niciodată, însă are ajutoare iar povestea darurilor aduse pe furiş copiilor în această noapte a început acum foarte mult timp. Tradiţia se păstrează şi astăzi. Mărturie ne-a fost sosirea mesagerilor lui Moş Nico-lae,deputatul Claudia Gilia şi Nicholas Alexander, la clasa a IlI-a de la Şcoala Corneşti. Pe doamna deputat Claudia Gilia şi cei 18 elevi , îi leagă o prietenie veche. Deputatul Claudia Gilia a fost din nou mesagerul lui Moş Nicolae pentru cei 18 elevi. De cum a intrat pe uşă, Claudia Gilia a fost întâmpinată cu mare bucurie de cei mici şi asta pentru că se cunosc foarte bine.
După revederea plină de bucurie şi emoţie, deputatul Claudia Gilia alături de cei 18 elevi şi doamna învăţătoare Ioana Crudu au iniţiat un atelier de creaţie unde elevii din Corneşti au demonstrat că au mânuţe de aur. Au decupat, lipit, modelat şi desenat cele mai frumoase decoraţiuni de Crăciun.
Ce a urmat a fost de poveste, momentul mult aşteptat când deputatul Claudia Gilia le-a oferit darurile de la Moş Nicolae. Bucurie,emoţie şi zâmbete am putut surprinde pe chipul celor 18 elevi de la clasa a lll-a de la Şcoala Corneşti.
Încântaţi de cadouri, copiii şi-au manifestat deschis muţumirile şi gândurile alese. Copiii au prezentat şi un mic spectacol de cântece şi colinde.
Doamna deputat Claudia Gilia a ţinut să sublinieze că zâmbetele şi candoarea acestor copii sunt daruri preţioase pentru adulţi. Cu greu s-au despărţit de doamna deputat care va revini la Cornesti.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro