O delegaţie a Municipiului Guilin-China, a fost primită de executivul Primăriei Târgovişte

Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, împreună cu ceilalţi membri ai executivului local au primit delegaţia Municipiului Guilin, din Republica Populară Chineză.
În cadrul unei scurte declaraţii de presă, primarul Cristian Stan a precizat că delegaţia asiatică a fost condusă de secretarul adjunct al comitetului municipal din Guilin, municipiu cu care Târgoviştea are încheiat un acord de parteneriat încă din data 1 august 2018. Această nouă întâlnire a vizat chestiuni legate de punerea în aplicare a acestui parteneriat iar din delegaţie au făcut parte responsabili pe zona economică, turism, educaţie şi, bineînţeles, oameni de afaceri.
Municipiul Guilin este capitala provinciei Guangxi, are 5,4 milioane de locuitori şi este foarte dezvoltat din punct de vedere economic. Este şi un centru universitar recunoscut, cu opt universităţi şi circa 200000 de studenţi, fapt pentru care a şi fost discutat un prim schimb la nivel universitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 32000 de doze de vaccine antigripal sunt în curs de distribuire în Dâmboviţa

Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a primit şi a început distribuirea în teritoriu a vaccinului antigripal. Pentru sezonul epidemic 2018-2019, Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului nostru 47220 de doze de vaccin antigripal, disponibile în patru tranşe şi anume: – tranşa I – 4240 de doze; – tranşa a doua – […]