Published On: vin, iul. 14th, 2017

O DÂMBOVIŢEANCĂ SUB COMANDA LUI GHEORGHE TADICI

nichiduta.ro

Două handbaliste de la CSS Caracal ajung în această vară la una dintre echipele de top din Liga Naţională. Bojan şi dâmboviţeanca Stângă sunt jucătoarele transferate la HC Zalău, echipă pregătită de fostul selecţioner Gheorghe Tadici.
Negocierile privind transferul celor două tinere jucătoare pregătite de Larisa Olteanu s-au încheiat. Centrul Alexandra Bojan şi interul Andreea Stângă vor evolua pe prima scenă a handbalului românesc.
HC Zalău va vira în contul celor de la CSS Caracal suma de 3.500 de euro pentru cele două handbaliste de perspectivă, componente ale lotului naţional de tineret. Mai mult, oficialii de la HC Zalău s-au arătat interesaţi şi de portarul Raluca Kelemen.
„Ne-am înţeles cu domnul Tadici, urmează să ne fie viraţi banii în cont. Kelemen este dorită şi ea la HC Zalău, dar rămâne de văzut. Mai sunt şi alte jucătoare de la CSS Caracal aproape de a semna, dar cu echipe din Divizia A”, a precizat Larisa Olteanu, antrenor al secţiei de handbal de la CSS Caracal pentru Gazeta Nouă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro