Published On: vin, iul. 14th, 2017

O CANADIANCĂ LA CSM TÂRGOVIŞTE

nichiduta.ro

Coordonatorul echipei naţionale a Canadei -Danielle Smith, va fi noul coordonator al echipei noastre de volei.
în vârstă de 27 ani, Smith vine din Franţa de la Nancy şi a debutat în echipa naţională a Canadei încă din 2013, având deja 54 de selecţii în echipa naţională.
Coordonatoarea are 1,80 m înalţime şi se bucură de o experienţă internaţională frumoasă. Ea a mai jucat în Canada la Vancouver Island University Mariners, dar şi în campionate din Europa la echipe precum Rote Raben Vilsbiburg, Sliedrecht Sport (Olanda) şi Vandoeuvre Nancy (Franţa).
„Mă bucur să joc pentru Târgovişte în sezonul 2017-2018. Aştept cu nerăbdare să muncesc din greu şi să cuceresc trofee cu noua mea familie din România!”, a declarat canadianca, care tocmai a participat cu echipa naţională la o etapă de World Grand Prix disputată în Argentina.
Pentru Dani Smith urmează alte două etape de WGP – una în Puerto Rico şi alta acasă, în Canada, se scrie pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro