Published On: joi, feb. 22nd, 2018

O adversară în minus pentru Chindia ASA TÂRGU MUREŞ S-A RETRAS DIN LIGA A II A Eşalonul second al fotbalului românesc a rămas cu 18 combatante

nichiduta.ro

E oficial, clubul ASA Târgu Mureş a revenit la starea de faliment şi se retrage din campionatul Ligii 2, urmând a dispărea de tot din peisajul fotbalului românesc. Administratorul vicecampioanei din sezonul 2014-2015 a înştiinţat deja Federaţia Română de Fotbal de soluţia Curţii de Apel Târgu Mureş şi a solicitat dezafilierea. Astfel, Liga 2 va continua cu 18 echipe dintr-un total de 20, după ce şi Olimpia Satu Mare s-a retras/a fost exclusă. În această situaţie, în 16 din cele 17 etape rămase de disputat până la finalul sezonului, câte două formaţii vor sta şi vor obţine victorii la „masa verde” în fiecare rundă.
„Aşa cum vă spuneam şi cum anticipam, a fost respins apelul admnistratorului special, astfel încât reintră în vigoare sentinţa prin care s-a dispus trecerea la faliment. Soluţia este executorie de la pronunţare. Teoretic, mai sunt căi extraordinare de atac, practic, nu cred că se mai poate face absolut nimic şi nici nu cred că va mai face cineva ceva. De lichidarea clubului se ocupă filiala din Bistriţa a societăţii. Din câte ştiu, a fost deja notificată Federaţia Română de Fotbal pentru dezafilierea clubului”, a declarat, pentru Liga2.ro, Claudiu Balog, reprezentantul administratorului judiciar RTZ&Partners.
Curtea de Apel Târgu Mureş rămâsese în pronunţare cu acest verdict din şedinţa de pe 5 februarie 2018.
„Respinge apelul formulat de MAN IOAN NUCU, în calitate de administrator special al debitoarei ASOCIAŢIA FOTBAL CLUB ASA 2013 TG.-MUREŞ (cu sediul) împotriva Sentinţei nr. 549/13 octombrie 2017, pronunţată în dosarul nr. 165/1371/2016 al Tribunalului Specializat Mureş. Definitivă. Pronunţată azi, 19.02.2018, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, e soluţia pe scurt a Curţii de Apel Târgu Mureş.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro