Numiri la conducerea Poliţiei Moreni, Târgovişte şi Investigaţii Criminale Târgovişte

Prin dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, începând cu data de 6 ianuarie a.c., domnul comisar de poliţie Ciacoschi Cristian a fost împuternicit să exercite atribuţiile şefului Poliţiei Municipiului Moreni, pentru o perioadă de 6 luni.
De asemenea, începând cu aceeaşi dată, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile adjunctului şefului Poliţiei Municipiului Târgovişte, domnul comisar şef de poliţie Nuţă Ion, până la încetarea situaţiei care a condus la vacantarea funcţiei.
Totodată, pentru îndeplinirea atribuţiilor şefului Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, a fost împuternicit domnul comisar de poliţie Bărbieru Adrian Eduard, până la încetarea situaţiei care a condus la vacantarea funcţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţia rutieră menţine restricţia temporară de circulaţie impusă pe DJ 714 Moroeni-Peştera

Luni, 6 ianuarie, o echipă mixtă, formată din poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi specialişti de la Direcţia Generală de Infrastructură Locală -Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi de la S.C Lucrări, Drumuri şi Poduri Dâmboviţa S.A, s-a deplasat pe drumul judeţean 714 Moroeni-Peştera, km 0 – km […]