Numărul autorizaţiilor de construire, în scădere

0 0

constructieÎn Dâmboviţa, numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale, în perioada 1 ianuarie – 31 iulie, a scăzut cu 7,9% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Situaţia cea mai clară în ce priveşte construcţia de locuinţe a fost în ultima lună analizată, în care numărul autorizaţiilor a scăzut cu 28%.
Din totalul de 692 de autorizaţii eliberate în acest an, 578, respectiv 66,9%, sunt pentru mediul rural şi numai 114 pentru oraşe.
În ce priveşte costurile, au rămas pe un palier constant, o creştere uşoară putând fi pusă în evidenţă la manoperă. Pentru construirea locuinţelor, majoritatea dâm-boviţenilor nu apelează la firme specializate, preferând soluţii mai ieftine.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Elevi din 8 ţări au participat la un workshop pe teme de mediu şi ecologie

În perioada 26-30.09.2016, au avut loc la Târgovişte – România, două activităţi de formare, predare şi învăţare, în cadrul Proiectului de Parteneriat Strategic (Programul Erasmus+) – „ACTIVE CITIZENSHIP AND ECOLOGICAL AWARENESS THROUGH FORMAL AND NONFORMAL EDUCATION”(ACEAFNE): – Schimburi pe termen scurt de grupuri de elevi – pentru elevi – Evenimente […]