Published On: mar, nov. 7th, 2017

„Numai” 254 locuri de muncă vacante

nichiduta.ro

Spre deosebire de alte perioade ale anului, odată cu venirea sezonului rece se restrâng activităţile economice în mai multe domenii. În consecinţă şi cererea de forţă de muncă este mai redusă în această săptămână. Concret, în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate 254 de locuri de muncă, din care 13 pentru persoanele cu studii superioare, 204 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 37 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Cu studii superioare se caută un economist; un arhitect; inginer construcţii civile; inginer maşini unelte; expert în management; manager îmbunătăţire procese; funcţionar administrativ; director hotel.
Cu studii medii se caută: dispecer reţea distribuţie; asistent farmacie; contabil; agent vânzări; lucrător comercial; recepţioner hotel; vânzător; tranşator carne; croitor; coafor; zugrav; bucătar; ospătar; operator comandă numerică; şofer; confecţioner articole textile.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro