Published On: mie, iul. 22nd, 2015

„Nu trece dincolo!” şi „Motocicliştii există în trafic”!

nichiduta.ro

POLITIAÎn perioada mai-noiem-brie a.c., Ministerul Afacerilor Interne, prin Poliţia Română, derulează la nivel naţional campaniile preventiv-educative „Nu trece dincolo!” şi „Motocicliştii există în trafic”.Scopul acestora este de a reduce numărul accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi pietonii şi motocicliştii. Structura de prevenire a criminalităţii, în colaborare cu efective de la Serviciul Rutier au continuat activităţile de informare a participanţilor la trafic, îndeosebi a conducătorilor auto, pietonilor şi motocicliştilor cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi adoptarea unui comportament responsabil pe durata deplasărilor pe drumurile publice. SFATURI DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE ÎN CARE SUNT IMPLICAŢI PIETONI:
– Circulaţi numai pe trotuare sau pe pistele special amenajate
– Pe timp de noapte, dacă circulaţi pe partea carosabilă a drumului, aplicaţi pe îmbrăcăminte, accesorii reflectorizante sau aveţi la îndemână o sursă de lumină vizibilă din ambele părţi.
– Traversaţi drumul public doar prin locurile permise
– Înainte să vă angajaţi în traversare, asiguraţi-vă de mai multe ori
– Respectaţi regulile de circulaţie rutieră şi adoptaţi un comportament preventiv!
– Precauţia nu dăunează ! Viaţa are Prioritate!

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro