NU SE REGĂSEŞTE

Mihai ROŞOIU

soranaSorana Cîrstea a fost eliminată după doar o oră de joc, în primul tur al probei de simplu feminin al turneului Masters 1.000 de puncte de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 2.369.000 de euro.
Sorana Cîrstea are un început modest în 2013 în turneele pe zgură, semn că traversează o perioadă mai puţin fastă din cariera sa.
Luni, în primul tur la Mastersul de la Roma, românca a fost eliminată fără drept de apel de japoneza Ayumi Morita. Sorana Cîrstea a pierdut în mod inexplicabil primul set cu scorul de 1-6, în faţa japonezei Ayumi Morita, locul 45 WTA.
În setul doi, românca a reuşit o revenire în joc de la 0-3, la 1-3 şi 2-3. Însă iar şi-a pierdut serviciul şi japoneza s-a distanţat la 4-2, şi mai apoi la 5-2. Japoneza a urmat la serviciu şi s-a impus cu 6-3 în setul doi, calificându-se în turul doi la Roma.
Pentru accederea în primul tur, Sorana Cîrstea, locul 26 WTA, va primi un cec în valoare de 5,173 de euro şi doar un punct WTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Monika Brosovszky: "Dumnezeu a vrut ca noi să câştigăm titlul anul acesta"

„Dumnezeu a vrut ca noi să câştigăm titlul anul acesta. Asta pentru că, eu cred, am meritat mai mult. Al doilea meci al finalei, jucat la Târgovişte, l-am pierdut numai la un punct, apoi am ratat să punem capăt finalei în meciul patru, în faţa propriilor suporteri! Dar e mai […]