Published On: mie, mai 15th, 2013

NU SE REGĂSEŞTE

nichiduta.ro

soranaSorana Cîrstea a fost eliminată după doar o oră de joc, în primul tur al probei de simplu feminin al turneului Masters 1.000 de puncte de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 2.369.000 de euro.
Sorana Cîrstea are un început modest în 2013 în turneele pe zgură, semn că traversează o perioadă mai puţin fastă din cariera sa.
Luni, în primul tur la Mastersul de la Roma, românca a fost eliminată fără drept de apel de japoneza Ayumi Morita. Sorana Cîrstea a pierdut în mod inexplicabil primul set cu scorul de 1-6, în faţa japonezei Ayumi Morita, locul 45 WTA.
În setul doi, românca a reuşit o revenire în joc de la 0-3, la 1-3 şi 2-3. Însă iar şi-a pierdut serviciul şi japoneza s-a distanţat la 4-2, şi mai apoi la 5-2. Japoneza a urmat la serviciu şi s-a impus cu 6-3 în setul doi, calificându-se în turul doi la Roma.
Pentru accederea în primul tur, Sorana Cîrstea, locul 26 WTA, va primi un cec în valoare de 5,173 de euro şi doar un punct WTA.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro