Published On: joi, mart. 29th, 2018

Nu se mai opresc! Sportivii de la Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte au luat nouă medalii din nouă posibile!

nichiduta.ro

Fiecare competiţie la care participă reprezintă un nou prilej pentru sportivii legitimaţi la Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte de a-şi demonstra superioritatea.
Bucureşti a fost gazda ultimului Campionat Naţional de Freestyle Kickboxing K1 Light, iar pentru cea mai puternică întrecere de profil din România, delegaţia dâmboviţeană a fost formată din 9 sportivi, care au reuşit să aducă la Târgovişte tot atâtea medalii. Cinci medalii de aur, trei de argint şi una de bronz. Acesta este bilanţul impresionant obţinut de ele-viilui Mihai Marius Marin, care au fost, de departe, vedetele concursului disputant în weekendul precedent.
George Mihai Marin a devenit campionul României la categoria de vârstă 16-18 ani, târgovişte anul fiind protagonistul unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri ale categoriei -70 de kilograme.
Ceilalţi super-campioni ai clubului dâmboviţean au reuşit la rândul lor prestaţii la fel de entuzias-mante. Ovidiu David Marin a cucerit aurul la aceeaşi categorie de vârstă, dar la o categorie de greutate mai mică, -65 de kilograme, iar Gabriel Alexandru Marin a fost încoronat drept cel mai valoros sportiv al categoriei -60 de kilograme, în concursul de 13-15 ani.
Pentru prima oară, o tânără karateka legitimată la Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte a obţinut o medalie de aur. Roxana Pană a fost de neoprit la categoria 13-15 ani fete +65kg, rezultat remarcabil, dacă ţinem cont de faptul că a început să practice sportul de performanţă de trei luni.
Un rezultat similar a fost realizat de către Raul Iliescu. Tânărul a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria 16-18 ani –
85kg.
Cele trei medalii de argint au fost obţinute de către Pescariu Cosmin medalie de argint 16-18 ani -80kg, Constantin Roberto medalie de argint 16-18 ani +95kg, Pană Sebastian medalie de argint 6-8 ani +35kg.
Ultima medalie a delegaţiei dâmboviţene i-a aparţinut micuţului Musat Teodor, locul 3 la 6-8ani -25kg.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro