NU SE MAI JOACĂ NICI TENIS

Mihai ROŞOIU

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Tenis, americanul David Haggerty, a anunţat într-o scrisoare oficială că în contextul epidemiei de Coronavirus COVID-19, care a afectat numeroase ţări din întreaga lume, s-a luat decizia de a amâna atât Turneul Final al Fed Cup, programat în perioada 1419 Aprilie 2020, la Budapesta, cât şi întâlnirile din play-off-ul Fed Cup, programate în zilele de 17 şi 18 aprilie 2020.
România urma să întâlnească Italia, la Cluj-Napoca, în play-off-ul pentru Grupa Mondială a Fed Cup.
Federaţia Română de Tenis, în contextul actual al Epidemiei de Coronavirus COVID-19, şi după decretarea Stării de Urgenţă în România, a decis anularea competiţiilor din Calendarul Naţional programate a se desfăşura până în data de 24 Aprilie 2020, cu posibilitatea de prelungire a acestei perioade. Aceasta este o măsură de prevenire a răspândirii COVID-19 şi vine în completarea măsurilor luate de autorităţi la nivel naţional, printre care şi suspendarea cursurilor din învăţământul preuniversitar până în data de 21 Aprilie 2020, cu posibilitatea de prelungire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Psihologia Politică şi Apărarea Socială (CLXI)

de Gustave Le Bon_ Fiecare fatalitate creată artificial produce o evoluţie necesară inevitabilă. Neam referit mai înainte la războiul din 1870. Mulţi francezi au uitat ce s-a petrecut atunci, astfel încât un profesor de Şcoala normală superioară a semnalat într-un articol publicat în Temps că unii candidaţi la admiterea în […]