Nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi s-a răsturnat într-un şanţ

Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Răcari, în timp ce se aflau pe DN 71, pe raza localităţii Conţeşti, au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism care depăşise regimul legal de viteză impus pentru sectorul respectiv de drum.
Conducătorul auto nu s-a conformat, poliţiştii procedând la urmărirea acestuia.
Ulterior, şoferul un tânăr de 19 ani, în timp ce se afla pe raza localităţii Heleşteu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă şi s-ar fi răsturnat într-un şanţ.

În urma evenimentului rutier, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit.
Conducătorul auto urmează să fie sancţionat contravenţional, iar permisul de conducere îi va fi reţinut. Acesta a fost înregistrat cu un aparat de măsurare a vitezei de deplasare, în timp ce circula cu viteză de 182 de km/h.
Totodată, în cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmul lonuţ Timofte, locul I la "Maratonul Argonauţilor" -categoria de vârstă 30 - 39 de ani

Jandarmul montan lonuţ Timofte a reprezentat timp de peste 5 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 70 de competiţii sportive (mara-toane montane, semimaratoane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obţinut rezultate notabile.Weekend-ul trecut jandarmul montan a obţinut o nouă performanţă. S-a clasat pe locul I la […]