NOUTĂŢILE CSM-ULUI, PREZENTATE IN MOD OFICIAL

Mihai ROŞOIU

csmMiercuri după-amiază la Sala Polivalentă a avut loc o conferinţă de presă susţinută de conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgovişte împreună cu reprezentanţii administraţiei publice locale. În cadrul acesteia au fost prezentate ulimele achiziţii ale celor două secţii de baschet şi volei, dar s-a discutat şi despre perspectivele echipelor pentru a doua parte a sezonului.
Preşedintele Ciprian lugulescu împreună cu primarul municipiului Cristian Stan au prezentat în cadrul întâlnirii noul antrenor al secţiei de volei, dar şi cele 3 jucătoare care se vor alătura lotului vicecampioanei. Zoran Terzic este considerat unul dintre cei mai mari specialişti din voleiul european şi de-a lungul carierei sale a mai condus formaţii din România. Acesta este actualul selecţioner al primei reprezentative a Serbiei, vicecampioană mondială în exerciţiu şi fostă campioană a Europei. Alături de el au mai ajuns la Târgovişte Suzana Cebic, Bianka Busa şi Marta Drpa.
Mă simt încântat să revin după 5 ani în România. Obiectivele şi ambiţiile Clubului, dar şi ale mele, bineînţeles, sunt mari. Noi vrem să creştem în acest sezon şi astfel să cucerim Cupa României şi Campionatul. Va fi dificil, dar cred în echipa mea şi chiar cred că putem face asta. – a declarat noul antrenor al vice-campioanei citat de csmtargoviste.ro.
Dacă la volei obiectivele sunt deja clare, la secţia de baschet planurile s-au mai schimbat. La începutul sezonului oficialii vorbeau despre clasarea pe locurile 5-8, însă acum targetul a devenit ocuparea primelor 4 poziţii. De asemenea, conducerea încearcă să mai parafeze transferuri în perioada de timp imediat următoare. La conferinţă a fost prezentă şi Ildiko Nagy, ultima achiziţie a campioanei de la baschet.
Sunt foarte bucuroasă că am avut ocazia să continui la Târgovişte, având în vedere problemele de la Arad. Mi-aş dori ca în acest sezon să ajungem cât mai sus pe podium. – a spus aceasta pentru site-ul official al clubului.
Echipa de baschet va susţine următorul meci din campionat pe data de 16 ianuarie, în deplasare la Danzio Timişoara, în timp ce vice-campioana de la volei va disputa pe 23 ianuarie primul joc pe 2016, tot în deplasare, împotriva echipei din lasi, Penicilina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Respect. Dâmboviţeanca Andreea Părăluţă, cea mai bună jucătoare de fotbal a României

Selecţionerul reprezentativei de fotbal a României, Anghel lordănescu, a primit ”Premiul pentru excelenţă” la Gala Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN), care a avut loc vineri seară, informează site-ul oficial al FRF. Alţi doi tricolori din naţionala de seniori au câştigat alte trei trofee: Silviu Lung jr., cel […]