NOUL PROTOCOL MEDICAL FRB PENTRU LNB ȘI CR (SEPTEMBRIE 2021)

Mihai ROŞOIU

Ținând cont de noile norme și reglementări referitoare la pandemia COVID-19, Consiliul Director al Federației Române de Baschet, cu avizul Comisiei Medicale condusă de generalul de brigadă dr. Florin Oancea, a hotărât actualizarea Protocolului Medical FRB pentru competițiile de baschet care se desfășoară în sălile de sport.
Totodată, ținând cont evoluția alarmantă a cazurilor de Covid-19, cât și de faptul că rata de incidență pe localități și județe este în continuă creștere, Federația Română de Baschet precizează ca Protocolul Medical FRB se aplică, momentan, doar competițiilor naționale de seniori – Liga Națională de Baschet, Cupa României și SuperCupa României. Protocolul Medical FRB pentru competiții în spații închise (actualizat septembrie 2021) se găsește pe site-ul federației.
ĩn plus, Federația Română de Baschet informează că, în urma unei monitorizări a stării de sănătate a partici-panților în LNBM/F și CRBM/F, a constatat că peste 72% dintre sportivii, antrenorii și însoțitorii echipelor de seniori/senioare sunt vaccinați (cu minim 10 de la rapel).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FLAVIUS CROITORU, CEL MAI BUN JUCĂTOR AL MECIULUI FC ARGEȘ - CHINDIA

Deținătorii drepturilor tv și Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător.Iată care au fost fotbaliștii evi-dențiați în partidele etapei a 10-a:FC Rapid 1923 – FC Voluntari 0 – 1, Vadim Rață (FC Voluntari).FC Argeș – Chindia Târgovi`te 0 – 0, Flavius Croitoru (FC Argeș).FCSB […]