Noua taxă de mentenanţă pentru proprietarii de domenii.ro

Proprietarii care deţin domenii de internet.ro au fost anunţaţi de Registrului Român de domenii de noua taxă anuală de înregistrare şi mente-nenţă de 6 euro (fără TVA), ce se va aplica din luna martie a anului următor.
Introducerea acestei taxe a fost aprobată în vara acestui an, de Consiliul de Administraţie al ICI Bucureşti. În acest sens, proprietarii de astfel de domenii au fost anunţaţi săptămâna trecută de Registrului Român de domenii.ro că se va efectua tranziţia către sistemul de înregistrare şi mentenanţă anuală pentru domeni-ile.ro. începând cu data de 1 martie 2018.
Domeniile.ro se vor înregistra şi reînnoi pe o perioadă limitată de timp, între minim 1 an şi maxim 10 ani iar Serviciul de mentenanţă anuală se va putea achita începând cu data de 1 martie 2018 prin partenerul RoTLD, care administrează domeniul.
Data de expirare a domeniilor.ro se va calcula ţinând cont de principiul conform căruia vechea taxă de înregistrare trebuie să acopere minim 5 ani de mentenanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CEI MAI BUNI MARCATORI AI LIGII SECUNDE Sezonul 2017-2018 din Liga 2 Casa Pariurilor a intrat în vacanţa de iarnă după disputarea celei de-a doua runde a returului, încheiată duminica trecută, la Târgovişte, cu meciul dintre Chindia şi Pandurii, scor 1-0

După ce a fost lider în 14 din ultimele 15 runde, campioana turului AFC Hermannstadt a terminat anul 2017 doar pe locul secund, cedând şefia principalei rivale, Dunărea Călăraşi, echipă cu care se va duela chiar în prima etapă din 2018, la Călăraşi. Sibienii au părăsit fotoliul de lider după […]