Published On: joi, dec. 21st, 2017

Noua taxă de mentenanţă pentru proprietarii de domenii.ro

nichiduta.ro

Proprietarii care deţin domenii de internet.ro au fost anunţaţi de Registrului Român de domenii de noua taxă anuală de înregistrare şi mente-nenţă de 6 euro (fără TVA), ce se va aplica din luna martie a anului următor.
Introducerea acestei taxe a fost aprobată în vara acestui an, de Consiliul de Administraţie al ICI Bucureşti. În acest sens, proprietarii de astfel de domenii au fost anunţaţi săptămâna trecută de Registrului Român de domenii.ro că se va efectua tranziţia către sistemul de înregistrare şi mentenanţă anuală pentru domeni-ile.ro. începând cu data de 1 martie 2018.
Domeniile.ro se vor înregistra şi reînnoi pe o perioadă limitată de timp, între minim 1 an şi maxim 10 ani iar Serviciul de mentenanţă anuală se va putea achita începând cu data de 1 martie 2018 prin partenerul RoTLD, care administrează domeniul.
Data de expirare a domeniilor.ro se va calcula ţinând cont de principiul conform căruia vechea taxă de înregistrare trebuie să acopere minim 5 ani de mentenanţă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro