Published On: vin, dec. 9th, 2016

Noua grădiniţă din satul Râncaciov, comuna Dragomireşti, a fost inaugurată

nichiduta.ro

Preşcolarii din satul Râncaciov, comuna Dragomireşti au o grădiniţă nouă şi dotată corespunzător. Autorităţile locale au obţinut finanţare pe OG 28. Investiţia se ridică la suma de 696.759 lei.
Până în prezent valoarea decontată este de 625.177 de lei de la bugetul de stat şi 21.173 de la bugetul local al Primăriei Dragomireşti. Suprafaţa construită este de 360 mp cu parter şi etaj.
S-au realizat trei săli de clasă cu două grupuri sanitare, s-au montat două centrale termice, tâmplărie PVC şi acoperiş din tablă Lindab. Investiţia a fost demarată în anul
2015.
Obiectivul de investiţii a fost sfinţit de un sobor de preoţi. Panglica inaugurală a fost tăiată de primarul Dragoş Vlădulescu, preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu şi inspectorul şcolar adjunct, Gabriela Istrate. Nu au lipsit mesajele din partea admnistraţiei locale şi conducerii CJ Dâmboviţa.
Peste 120 de preşcolari din satul Râncaciov, comuna Dragomireşti beneficiază de serviciile noii grădiniţe. Au mai fost prezenţi la eveniment: directorul unităţii şcolare, vicepreşedintele CJ, Alexandru Oprea, consilierul municipal Oana Vlăducă şi foarte mulţi părinţi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro