Published On: joi, sept. 5th, 2019

Noua conducere a PSD Târgovişte a fost aleasă

nichiduta.ro

Marţi, 3 septembrie 2019, a avut loc Conferinţa de alegeri a Organizaţiei Municipale Târgovişte a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia s-a ales noua conducere. Au participat membri ai Biroului Permanent Judeţean al PSD, deputaţi, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, preşedinţii Organizaţiilor judeţeană şi municipală de femei, tineret şi pensionari ale Partidului Social Democrat.
Pe ordinea de zi a Conferinţei sau aflat mai multe puncte de discuţie.
Astfel, a fost prezentat Raportul de activitate al Organizaţiei Municipale a PSD Târgovişte, pentru perioada 20152019, de către preşedintele organizaţiei, domnul Daniel Cristian Stan. De asemenea, a fost susţinut Raportul administrativ, cu evidenţierea principalelor investiţii care au fost realizate în Târgovişte, de către echipa de conducere a PSD, de la nivelul municipiului, de când domnul Daniel Cristian Stan ocupă funcţia de primar.
În postura de preşedinte reales al Organizaţiei Municipale a PSD Târgovişte, domnul Daniel Cristian Stan a propus un Program de activităţi pentru următorii patru ani, cu accent pe derularea unor acţiuni susţinute şi dinamice care să ducă la obţinerea unui rezultat foarte bun în competiţiile electorale care vor urma anul acesta şi anul viitor.
La Conferinţă a participat un număr de 486 de delegaţi, iar în urma alegerilor, Biroul de conducere al Organizaţiei Municipale a PSD arată astfel:
STAN DANIEL CRISTIAN – Preşedinte R ĂDULESCU CĂTĂ LIN – Preşedinte Executiv
OPRESCU VIRGIL CIPRIAN – Secretar executiv
VICEPREŞEDINŢI
BUGYI ALEXANDRU CĂTĂLIN
DUMITRU ADRIAN
ERICH AGNES TEREZIA
ILIE MONICA IVANOVICI TRAIAN DANIEL
PREDA SERGIU
PRISĂCARU CIPRIAN
MEMBRI
BOBOACĂ MIHĂESCU DOINA
DUMBRAVĂ IONUŢ
HOSSU VALENTIN
JOIŢA ION
MARINESCU IOLANDA NICOLAESCU ILEANA
OPREA IONUŢ PONORICĂ ION
ZĂBAVĂ EDUARD
De asemenea, tot în cadrul Conferinţei municipale au fost desemnaţi delegaţii la Conferinţa Judeţeană de alegeri, care va avea loc în luna septembrie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro