Noua conducere a Camerei de Comerţ va fi aleasă pe 20 ianuarie

Cum era de aşteptat, prima şedinţă a Adunării Generale a membrilor Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa, având pe ordinea de zi alegerea membrilor Colegiului de Conducere, a Preşedintelui şi a Comisiei de Cenzori nu s-a putut ţine din lipsa cvorumului. În consecinţă, a doua şedinţă a fost anunţată pentru data de 20 ianuarie 2020.
„Sunt foarte onorat pentru că alături de mine au ales să candideze în Colegiul de Conducere oameni de afaceri, manageri cu performanţe deosebite în domeniile fiecăruia de activitate. Este vorba, în ordine alfabetică de domnii: Caraveţeanu Marius, Gabriel Cioacă, Mihail Drugă, Alin loniţă, Florin Lopătaru, Cristi Puşcaru şi Doru Ştefan. Un loc de drept în Colegiu îl are dl. Gelu Rusescu, Preşedinte al CCIADb din anul 1995, un om deosebit de a cărui bogată experienţă avem nevoie cu certitudine.”, a scris astăzi pe pagina sa de Facebook Valentin Calcan, candidat pentru funcţia de preşedinte al CCIA Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Luni începe cel mai lung semestru din învăţământul preuniversitar

Semestrul al ll-lea în învăţământul preuniversitar începe luni, 13 ianuarie 2020, şi va fi unul dintre cele mai lungi semestre din istoria recentă a şcolii. Pe fondul gravelor erori de planificare şi al pseudo-reformei, are 20 de săptămâni, faţă de doar 15 săptămâni, câte a avut primul semestru. Aşadar, după […]