Noua achiziţie a CSM-ului din Târgoviste ANCA STOENESCU A FOST PREMIATĂ LA NAŢIONALA 3X3

Mihai ROŞOIU

Naţionala feminină de baschet 3×3 a României a ales turneul de la Timişoara pentru a se pregăti pentru Campionatul European care va avea loc între 14 şi 16 septembrie la Bucureşti. Anca Stoenescu, Gabriela Mărginean şi Gabriela Irimia au ajuns până în semifinale, unde au pierdut la mare luptă cu Serbia. Echipele din ţara vecină au dominat turneul la categoriile Open, impunându-se atât la feminin cât şi la masculin, acolo unde 3×3 Autokuca Sekulici a trecut în ultimul act de echipa Colegiului Naţional Aurel Vlaicu.
în competiţia Open de la Ploieşti, Rapid Bucureşti s-a impus la masculin, a cincea victorie din acest sezon pentru echipa din Giuleşti, în timp ce la feminin a câştigat CSO Voluntari, echipă care va reprezenta România în acest week-end la un puternic turneu internaţional la Praga.
Spectatorii prezenţi au avut şi ei doar de câştigat, fiind premiaţi la numeroasele concursuri din cadrul evenimentului. Doi dintre ei au plecat acasă mai bogaţi cu 250 de lei, câştigaţi la Superbet Shooting Challenge iar la concursul pentru familii, câştigătorii au obţinut un week-end la Hotel Carmen oferit de TUI.
Cea mai titrată jucătoare română de baschet din toate timpurile, cu 12 titluri naţionale, Anca Stoenescu, a fost premiată de asemenea de către Pegas, la Timişoara. După două decenii în care a evoluat pentru naţionala de cinci la cinci, Anca va reprezenta România în această toamnă şi la Campionatele Europene de Baschet 3×3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişteanul Bălaşa, pe lista celor de la Parma

Revenită după trei ani în Serie A, Parma se interesează de serviciile lui Mihai Bălaşa (23 de ani), conform jurnalistului italian Gialuca Di Marzio. De două ori câştigătoarea a Cupei UEFA, Parma ar dori să-l împrumute pe fundaşul FCSB pentru sezonul următor. „Ajuns în 2013 în Italia, când a fost […]