Published On: sâm, feb. 2nd, 2013

NOTARE ADMINISTRATIVĂ ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

nichiduta.ro

ArhiepiscopieSub preşedinţia Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, joi, 31 ianuarie a.c., a avut loc, în Aula principală a Reşedinţei Mitropolitane, şedinţa Permanenţei Consiliului Eparhial a Arhiepiscopiei Târgoviştei, care a avut ca principală temă pe ordinea de zi notarea administrativă a preoţilor din Protoieria Târgovişte Nord.
Întâlnirea de lucru a vizat o evaluare complexă a activităţii pastoral-misionare a preoţilor din această protoierie, sub toate aspectele ei: administrativ, cultural, economic, educaţional, social-filantropic şi disciplinar. La finalul şedinţei, s-a constatat o intensificare a prezenţei Bisericii în societate, o îmbunătăţire a relaţiei dintre preot şi profesorul de religie, în fiecare parohie şi o amplificare a activităţilor social-filantro-pice. Acolo unde s-au constat deficienţe sau obstacole, s-au propus soluţii de optimizare a pastoraţiei şi de îmbunătăţire a activităţii parohiale.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro