NOI NUMIRI ÎN ADMINISTRAŢIE ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

Pentru a răspunde cu maximă eficacitate nevoilor pastoral-misionare contemporane, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, a numit, în şedinţa de Permanenţă a Consiliului Eparhial, în Administratia eparhială, pe: Pc. Pr. Ciprian Stroe în funcţia de Inspector eparhial pentru Control financiar şi audit, în cadrul Sectorului Economie al Arhiepiscopiei, Pc. Pr. Silviu Stoica ca Protopop al Protoieriei Târgovişte Sud şi pe Pc. Pr. Adrian Ovidiu Gâmbă în funcţia de Secretar al Protoieriei Târgovişte Nord.
Vineri, 4 mai 2018, Înaltpreasfinţia Sa, însoţit de Părintele Vicar Eparhial, Părinţi Consilieri de la Centrul Eparhial şi diaconi, în prezenţa preoţilor de la Protoieria Târgovişte Sud, a săvârşit slujba de hirotesie pentru noul protopop, Pc. Pr. Silviu Stoica, în biserica Parohiei Buna Vestire din Târgovişte.
După ceremonia de instalare în biserica Buna Vestire, Înaltpreasfinţia Sa a vizitat sediile celor două protoierii din oraşul Târgovişte.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A APELAT ABUZIV 112

Apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei. Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au fost sesizaţi de un bărbat de 34 de […]